KONFERENCE, KURSER, EVENTS, FESTER…

Om Billeskov

Billeskov – et unikt mødested i midten af Danmark!

Reflektion og fordybelse i de historiske bygninger midt i et naturskønt område på Vestfyn giver gæsterne mulighed for et anderledes ophold i fred og ro.

 

Billeskov er et gods fra år 1577 der i dag er i adelsslægten Wedells eje og som efter nyopførelse af værelser og konferencefaciliteter fremstår som et smukt og moderne kursus og konferencecenter på Vestfyn. 20 enkeltværelser med bad og 10 dobbeltværelser med bad i moderne stil.

 

Ideelt til konferencer og events

Virksomheder og organisationer kan leje sig ind for en eller flere hverdage til vore præhospitale kursustilbud (til sundhedssektoren og som vi tilbyder i samarbejde med Life Care One A/S), egne virksomhedskurser, ledermøder, bestyrelsesmøder hvor “Riddersalen” er ideel til små grupper på 12-16 personer.

Kort sagt vi lejer hele godset ud som et gammeldags forsamlingshus hvor vi tilbyder rammerne og virksomheden, foreningen eller den private kunde selv udfylder rammerne ved hjælp af underleverandører efter eget valg.

Vi hjælper gerne med at udtænke den ideelle konference eller event.

Riddersalen

“Riddersalen” er ideel til små grupper på 12-16 personer.

Pejsestuen

Pejsestuen kan rumme 30 personer og benyttes til forplejning  eller undervisningslokale.

Vognporten

Vognporten kan benyttes til arrangementer på op til 50-60 personer (fester/Bryllupper/runde fødselsdage, receptioner eller fyraftensmøder) .

Restaurant / Godskøkken

Forplejning af grupper min 10 personer efter aftale.

Visions-øen

Udtænk de store visioner for sig selv og andres ve og vel på vores lille “visions ø”. Man kan også byde på en velkomstdrink eller andre muntre indslag…

Ophold på Billeskov

Bed & Breakfast, bryllup, fødselsdag eller måske dit næste arrangement til firmaet, konference el. kursus.

Værelser og shelters

Luksuriøse dobbeltværelser, enkeltværelser eller måske overnatning under åben himmel..